lenen kost geld

Snel Lenen

Snel geld lenen online

Snel lenen zonder BKR

Snel lenen zonder bkr

snel geld - snellenenbkr.nlMet een negatieve BKR-registratie wordt het in Nederland een stuk moeilijker om snel geld te lenen. Toch zijn er gelukkig nog voldoende mogelijkheden.

De meest voorkomende leningen zonder BKR-toetsing bespreken we in dit artikel.

De minilening

Tot een bedrag van 1000 euro mogen in Nederland leningen verstrekt worden, zonder dat de aanbieder daarbij het BKR moet raadplegen. Het grote voordeel van deze minileningen is dat ze snel afgehandeld kunnen worden.

Maar wat als 999 euro niet genoeg is?
Bij verschillende aanbieders kunt u een hoger bedrag lenen zonder dat er BKR-toetsing plaatsvindt, maar de aflossingstermijn mag dan niet meer dan drie maanden bedragen.

Als u twijfelt of u dat op kunt brengen is het beter uit te kijken naar een particuliere kredietverstrekker om snel geld te lenen.

De particuliere lening

Een andere mogelijkheid vormen de particuliere kredietverstrekkers. Net als overigens bij de minilening het geval is, geldt voor de particuliere lening vaak een hoog rentepercentage en een korte aflossingstermijn.

Het is erg belangrijk dat u geen overhaaste besluiten maakt. Vergelijk verschillende aanbieders en controleer de instantie waarbij u overweegt te gaan lenen goed.

Een bijzondere vorm van de particuliere lening is de zogenaamde ‘Tante Agaath’-lening, waarbij de lening wordt verstrekt door iemand binnen de familie of vriendenkring van de lener. De voorwaarden van een ‘Tante Agaath’-lening zijn vaak erg gunstig, maar spreek deze wel duidelijk af en zorg dat u ze na kunt komen.
Het zou niet voor het eerst zijn, dat een persoonlijke relatie beschadigd wordt door een financieel misverstand bij deze vorm van snel geld lenen.

© - SnelLenenBKR.nl

Snel Lenen