lenen kost geld

Snel Lenen

Snel geld lenen online

Minikrediet

Minikrediet

Het minikrediet is een kleine lening welke kan worden afgesloten zonder dat er door de kredietverstrekker een BKR toetsing hoeft te worden gedaan.
De looptijd is maximaal een maand en het te lenen bedrag maximaal 750 euro per keer.

Aanvraag

De aanvraag kun je online doen door het invullen van je gegevens en je krijgt vervolgens binnen een paar minuten via sms of email bericht of het minikrediet in behandeling is genomen.

Vooral de werkende jongeren maken graag gebruik van de minikrediet en nemen de paar tientjes behandelingskosten die een minikrediet extra kan kosten voor lief.

Nieuws

Het minikrediet was en is een veelbesproken onderwerp in het nieuws. Er vallen een hoop mensen over het feit dat de minikrediet zo gemakkelijk aan te vragen is en te verkrijgen zonder een BKR toetsing of registratie.

Natuurlijk is het duur, want geld lenen kost altijd geld, maar het kan ook een uitkomst zijn als je aan het einde van je geld een stuk maand over hebt.

Onder andere de Telegraaf heeft al meerdere artikelen geschreven over het minikrediet oftewel de mini lening en de reacties van de lezers zijn meestal niet zo positief. Deze zien het vaak als onverantwoord.

© - SnelLenenBKR.nl

Snel Lenen