lenen kost geld

Snel Lenen

Snel geld lenen online

Een negatieve BKR-registratie en toch geld lenen?

Een negatieve BKR-registratie en toch geld lenen?

Een negatieve BKR-registratie en toch geld lenen? - snellenenbkr.nl

Dat is mogelijk. Een negatieve BKR-classificatie hoeft namelijk niet altijd automatisch te betekenen dat u niet in staat bent ergens een lening te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarvan we de belangrijkste hieronder zullen bespreken.

Het minikrediet

 

Het minikrediet, ook wel bekend als de flitslening, is een krediet dat niet meer dan 1000 euro bedraagt. Onder deze grens zijn kredietverstrekkers namelijk niet verplicht het BKR te raadplegen. De minilening staat regelmatig ter discussie, omdat de rentepercentages relatief gezien erg hoog zijn en de leenvoorwaarden vaak erg onvoordelig. Deze vorm van lenen is vooral geschikt voor mensen die een voorschot op de maandelijkse inkomsten nodig hebben en die zeker weten dat ze de aflossing en bijkomende kosten kunnen betalen.

Leningen met een korte looptijd

 

In sommige gevallen waarbij het leenbedrag hoger ligt dan 1000 euro, hoeft de aanbieder niet de BKR gegevens te raadplegen. Wanneer de aflossingsperiode niet meer dan drie maanden bedraagt is er de mogelijkheid een groter bedrag te lenen zonder BKR- controle.

‘Tante Agaath’-lening

 

In veel gevallen is het aantrekkelijk om eerst in de familie of vriendenkring te zoeken naar iemand om een bedrag van te lenen. Doorgaans is dit de goedkoopste vorm van snel lenen maar ze draagt ook specifieke risico’s met zich mee. Niet iedereen wil zijn handje ophouden in privé-kringen en bovendien kunnen er door miscommunicatie vervelende situaties ontstaan.

Particuliere lening

 

Verschillende particuliere leningaanbieders zijn bereid kredieten te verstrekken aan personen met een negatieve BKR-registratie. Deze leningen zijn meestal niet goedkoop maar zijn in sommige gevallen wel de enige oplossing.

 

© - SnelLenenBKR.nl

Snel Lenen